Tuotteet ja palvelut

AT-Marine Oy harjoittaa merenkulku-, teollisuus- ja erikoiselektroniikkalaitteiden ja -järjestelmien maahantuontia ja vientiä sekä niihin liittyvää suunnittelu-, valmistus-, huolto- ja asennustoimintaa.
Asennamme ja huollamme kaikkia toimittamiamme laitteita ja järjestelmiä maailmanlaajuisesti yhteistyössä päämiestemme kanssa.
Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja huoltotoimipiste Turussa.
Suomessa toimintaamme tukee jälleenmyyjä- ja huoltoverkosto yli 30 pisteessä.

 

Navigointi- ja kommunikointijärjestelmät

Toimitamme täydellisiä navigointi- ja kommunikointijärjestelmiä laivanvarustajille, viranomaisille, telakoille sekä venevalmistajille. AT-Marine edustaa ja tarjoaa asiakkailleen navigointi- ja kommunikointijärjestelmiä työnveneiden pienistä karttaplotteri/tutkajärjestelmistä suurten alusten IMO hyväksyttyihin ja  täydellisesti integroituihin konmentosiltoihin (IBS).

Tutustu navigointi- ja kommunikointijärjestelmien päämiehiimme

 

Autrosafe tuotteet

Autrosafe, AT-Marine Oy on osa Copertura -konsernia.

Autrosafe, AT-marine Oy:n tuotevalikoima voidaan jakaa seuraaviin pääryhmiin: valaistus, hälyttimet, laivalaitteet ja kokoonpanotuotteet (alihankinta)

Valmistamme ja kokoonpanemme asiakaskohtaisesti räätälöityjä kytkentäkaappeja ja koteloita.

Valaistustuotteet ovat merkittävä osa toimintaamme; sekä turva-, poistumis- että yleisvalaistus. Turvavalokeskuksia, opasteita ja valaisimia valmistamme itse Vantaan tuotantotiloissamme. Olemme myös Wikrolux Oy:n opas- ja turvavalaisimien päämyyjä ja markkinoija Suomessa.

Tutustu Autrosafe tuotteisiin

 

Konehuonelaitteet

Toimitamme mittaus- ja valvontajärjestelmiä sekä erilaisia antureita ja säätöventtiilejä ammattimerenkulkuun suunnittelu- ja huoltopalveluineen.
 

Tutustu konehuonelaitteiden päämiehiimme

 

Nesteiden käsittelylaitteet

Toimitamme avaimet käteen periaatteella täydellisiä varastosäiliöiden pinta- ja lämpötilamittausjärjestelmiä sekä pinnankorkeudenhälyttimiä jalostamoille, öljyvarastoihin ja teollisuuteen.

Toimitusohjelmaamme sisältyy myös lastaus- ja purkausvarret nestemäisille aineille teollisuus- ja satamakäyttöön sekä säiliöautojen turvavarusteet.

 

Tutustu nesteiden käsittelylaitteiden päämiehiimme

 

Erikoiselektroniikka

Toimitusohjelmaamme kuuluvat sonarit, sivukaiku-, ja monikeilaluotaimet, vedenalaiset valvontajärjestelmät, telemetrit ja muita erikoistuotteita- ja järjestelmiä.
 

Tutustu erikoiselektroniikan päämiehiimme

 

Omat tuotteet ja järjestelmät

AT-Marinelta löytyy meriteknologian erikoistuotteita, joita olemme kehittäneet yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän tarpeidensa mukaan.

Ammattitaitoinen huoltomme huoltaa kaikki edustamamme tuotteet ja järjestelmät. Huoltomme sijaitsee sekä Helsingin että Turun toimipisteissä ja voit ottaa yhteyttä sinua lähimpänä olevaan.

 

Tutustu AT-Marinen omiin tuotteisiin ja järjestelmiin