AT-Marine Oy - palveluksessasi maalla ja merellä

AT-Marine Oy harjoittaa laivateknisten-, merenkulku-, teollisuus- ja erikoiselektroniikkalaitteiden ja -järjestelmien maahantuontia ja vientiä, sekä niihin liittyvää suunnittelu-, valmistus-, huolto- ja asennustoimintaa.

Autrosafe, AT-Marine Oy:  Turvavalaistus ja keskukset, laivojen palo-, kaasu- ja konehälytysjärjestelmät, laivojen dieselmottoreiden lämpötila- ja paineanturit ja  pyörivien koneenosien langattomat lämpötilanmittausjärjestelmät.

Jos haet tietoa Autrosafe tuotteista löydät ne täältä : www.autrosafe.fi

 

Toimitamme täydellisiä navigointi- ja kommunikointijärjestelmiä laivanvarustajille, viranomaisille, telakoille sekä venevalmistajille.
 
 
Toimitamme mittaus- ja valvontajärjestelmiä sekä erilaisia antureita ja säätöventtiilejä ammattimerenkulkuun suunnittelu- ja huoltopalveluineen.
 
 
Toimitamme avaimet käteen periaatteella täydellisiä varastosäiliöiden pinta- ja lämpötilamittausjärjestelmiä sekä pinnankorkeudenhälyttimiä jalostamoille, öljyvarastoihin ja teollisuuteen.
 
 
Toimitusohjelmaamme kuuluvat:
Sonarit, sivukaiku-, ja monikeilaluotaimet
vedenalaiset valvontajärjestelmät, telemetrit ja muita
erikoistuotteita- ja järjestelmiä.
 
 
 
 
Asennamme ja huollamme kaikkia toimittamiamme laitteita ja järjestelmiä maailmanlaajuisesti yhteistyössä päämiestemme kanssa.

Ajankohtaista
03.01. 2018
AT-Marine Oy uusi toimitusjohtaja
31.08. 2017
Yritys Tiedote Syyskuu 2017
Company Release September 2017
20.04. 2017
KM Subsea Newsletter April 2017
15.03. 2017
StocExpo 2017
StocExpo 2017
13.03. 2017
KM Subsea Newsletter March 2017