Konehuonelaitteet

Toimitamme mittaus- ja valvontajärjestelmiä sekä erilaisia antureita ja säätöventtiilejä ammattimerenkulkuun suunnittelu- ja huoltopalveluineen. Valmistamme lisäksi kutsuvalopylväitä.


AT-Marinen edustamat päämiehet

AMOT Amot valmistaa luotettavia omatoimisia termostaattiventtileitä ja toimilaitteella varustettuja säätöventtiileitä. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu lämpötila ja/tai painekytkimet.

Lue lisää
OPEN OPEN
Lue lisää
Honeywell Enraf Marine Systems (entinen Auxitrol) valmistaa korkealuokkaisia tankkien valvonta- ja pintamittausjärjestelmiä sekä niihin liittyviä komponentteja

Lue lisää
Inelteh Inelteh valmistaa luotettavia tuotteita lähinnä laivateollisuuteen, kuten valopylväät. Inelteh tuotteet soveltuvat kovempaankin käyttöön, ja ne on yleisimpien luokituslaitosten hyväksymiä.

  Lue lisää
Ledlight Ledlight As valmistaa korkeluokkaisia ja tarkkoja lämpötilakalibraattoreita, joita tarvitaan lämpökytkimen testaamiseen ja kalibrointiin.

 Lue lisää
Tilse Tilse valmistaa lähinnä jahti-, huvivene- ja huvipursi kokoluokkaan tarkoitettuja sähköpneumaattisesti toimivia pintamittausantureita sekä -mittaristoja. Lisäksi Tilse valmistaa tuulilasiratkaisuja.

  Lue lisää
Valcom Valcom on valmistaja, joka on erikoistunut valmistamaan erilaisia sähköisiä antureita luotettavaan käyttöön.

  Lue lisää
Vimex Vimex kehittää ja valmistaa meriteollisuuteen tarkoitettuja havainto- ja valvontalaitteistoja jotka ovat viimeisimpien viranomaisvaatimusten mukaisia.

  Lue lisää