Honeywell Enraf Marine Systems

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enraf Marine Systems on yksi johtavia tankkien pintamittaukseen erikoistunut yritys. Enraf Marine Systems, joka aiemmin tunnettiin nimellä Auxitrol, on itsenäinen yritys jonka koko omistus kuuluu nykyään holding-yhtiölle Honeywell.
Enraf Marine Systems on pääsääntöisesti erikoistunut valmistamaan ja markkinoimaan tarkkuuspintamittauslaitteita ja -järjestelmiä laivanrakennusteollisuuteen. Tuotevalikoimaan kuuluvat nestemäisen rahdin hallintaan tarvittavat laitteet, tankkien pintataso- ja turvallisuushälytysjärjestelmät sekä laaja valikoima erilaisia antureita pintatason havainnollistamiseen.

Enraf Marine Systemsin tuotteita ovat:

  • CT801 sarja, elektro-pneumaattinen pintamittausanturit
  • PL3700 sarja, pinta- tai painemittausanturit
  • CT801 sarja, elektro-pneumaattinen pintamittausanturit

Enraf Marine Systems CT801 sarja on elektropneumaattisesti toimiva anturi. Se mahdollistaa mittausarvon lukemisen etänä analogia signaalin (4-20mA) avulla, ja itse mittaus toimii ns ”pulputus”-periaatteella. 

CT801 anturisarja on kehitetty kestämään ja on luotettava käytössä. Suunnittelussa on huomioitu vaaratekijät kuten ilmapaineen puutos sekä ylipaine. CT801 sarja on todistetulla varmatoimivuudellaan lunastanut paikkansa. Yli 2000 aluksessa on jo asennettuna CT801 laitteet. Erityisesti matkustajalaivoissa missä turvallisuus ja luotettavuus on korkeimmalle asetettu kriteeri.    
 
CT801 merkittäviä etuja on:
 -    pieni ilman tai luonnon kaasun kulutus
 -    tiivis koko
 -    sähköisesti ja pneumaattisesti suojattu
 -    kaikkien merkittävimpien luokituslaitosten hyväksymä